30 Kasım 2017 Perşembe

Düğme Adam II, Harry Exton'un İtirafı


Harry Dönüyor!
"Button Man II: The Confession of Harry Exton (2000AD PROGS 904-919 / 1994 - 2000AD Graphic Novels / 2014)"
Yazar: John Wagner
Fikir babası ve çizer: Arthur Ranson
Çevirmen: SToktan

"Harry Exton cinayet oyunundan çıkış yolunu satın aldığını düşünüyordu. Fakat Amerikalı bir senatör onu İngiltere dışına kaçırıp reddedemeyeceği bir teklifte bulunduğunda kendini yeniden bir Düğme Adam olarak bulur.



Ancak bahisler yükseldikçe Harry'nin öldürme hırsı da kontrol dışı kalacak ve sonuç olarak destekçisi onun için oyunun bitmiş olduğuna karar verecektir. Ama hesaba katmadığı bir şey vardır!"

Uzun zamandır elimin altında tuttuğum bir çalışmaydı. Daha fazla bekletmek istemedim bu heyecanlı grafikromanı. Birinci kitabı çevirip üleştiğimde filminin DreamWorks tarafından yapılacağını ve yönetmenin Nicolas Winding Refn olacağını söylemiştim, ne yazık ki hâlâ aynı noktadayız.

8 yorum:

  1. Üstadım yine harikulade bir paylaşımla karşı karşıya bırktın bizleri, okumayı akşama bırakamıyorum bir türlü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıtadan adanın sisli puslu atmosferine uzanayım dedim ama Harry birader okyanus aşırı zıplamış. Ne yaparsın, ben de gittim peşisıra. Bakalım 3. kitapta ne olacak? (Ben biliyorum tabiiki de ama söylemem.)

      Sil
  2. İlk kitabı okuyalı oldukça zaman geçti ama iyi bir tat bıraktığını hala hatırlıyorum. Bundan da beklentim yüksek... Bu güzel emekleriniz için Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle hakikaten, neredeyse beş yıl oluyormuş, zaman geçiyor işte. Epeydir bekletiyordum, ancak havasına girdim herhalde. Bir beş yıla da 3. kitabı çalışırım, ölmez sağ kalırsak artık.

      Sil
  3. Sağol, ilkinin tadı damağımda kalmıştı. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. 2'yi okumaya başlarken 1.'yi okumadan edemedim işin yoksa 3. bölümü bekle. Teşekkür ediyorum üstadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım 3. de bir 5 yıl beklemez. Sırada çok proje var. Hayırlısı...

      Sil