22 Mart 2015 Pazar

Glasbergen ile öğrenim







8 yorum:

  1. Süper ötesi. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok canlı noktalarda, sağlam esprilerle taşı gediğine koymuş :)

      Sil
  2. Ahaha, telefonumdan nasıl olduğunu bilmediğim şekilde hesap makinesi silinmiş. Bölme işlemi yapayım dedim, afalladım. Teknoloji canımızı çok yakacağa benziyor... Bir de ilk karede joker hakkını kullanmak aklıma geldi, tvdeki yarışmalar sağ olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teknolojik bağımlılık gitgide daha fazla soruna sebep oluyor hakikaten. Elektrik uzun süre kesildiğinde, hepimiz sudan çıkmış balığa dönüveriyoruz. Evet, "teknik destek" yerine "joker hakkını kullanmak" da gayet uygun kaçardı... :)

      Sil
  3. Şaka maka, güzelim Plüton'u bir çırpıda yedi adamlar. Şimdi, güneş sisteminde kaç gezegen var sorusuna, 9 desek bir tarafıyla güler bize zamane çocukları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle valla, gerçekten gayet havalı bir küreydi üstelik. Gönderdiler gitti. Ne yapalım, onunla birlikte biz de biraz daha eskidik galiba.

      Sil
  4. Derslerde en yakın-en uzak gezegen sıralamasını hep karıştırırdım ama nihayetinde Dan Barry çizimi bir Gordon macerası sayesinde Pluto'nun en uzak ve soğuk gezegen olduğu hafızama kazınmıştı, o gün bu gün asla unutmam. Çizgiromanların gücü işte... :)

    Gerçi rütbesini geri vermeyi düşünüyorlarmış ama, Plüton'un başına gelen de şaka gibi. Eh, gözden bu kadar uzak olunca diye boşuna dememiş büyükler vakti zamanında. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten, hemen bir baktım, Harvard'da iade-i itibar durumu ortaya çıkmış ama henüz genel kanı değil zannederim.

      Umarım bu hatadan döner ve gezegenimizi bize geri verirler. Zaten "sekiz gezegen" demeye hiç dilim varmamıştı. :)

      Sil